Sjekk folketallet i din kommune – og hva det betyr

Økonomi. Statistisk sentralbyrå (SSB) la torsdag fram befolkningstall for tredje kvartal i år. Kommunal Rapport har samlet tallene fra SSB og laget en oversikt over utviklingen og hva dette betyr for kommuneøkonomien. Sjekk her!
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Under finner du en toppliste og en bunnliste som viser hvilke kommuner som har høyest og lavest inntekter – basert på innbyggertallene.

Artikkelen fremstiller også en del spesifikke tall knyttet til endringer i folkemengde for hver enkelt kommune. Vi har valgt ut en tilfeldig kommune i detaljvisningen nedenfor, men søk gjerne opp din egen kommune ved hjelp av søkefeltet! Artikkelen vil bli oppdatert i takt med SSB sine nyeste publiseringer.


Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.