- Viktig å ha handlingsrom
- Å ha handlingsrom og muligheter for å utvikle seg, er en forutsetning for å vinne priser, mener vinneren av «Gylne måltidsøyeblikk 2016».
Sundheim bo- og treningssenter på Vinstra i Nord-Fron har landets beste sykehjemsmat, ifølge en kåring foretatt av Landbruks- og matdepartementet og Forbrukerrådet.
Ukas leder
I spalten «Ukas leder» stiller vi kommunale ledere spørsmål om en aktuell situasjon de er oppe i og om ledelse generelt.
Navn: Espen Sætha
Stilling: Kjøkkensjef ved Sundheim bo- og treningssenter i Nord-Fron
Alder: 29 år
Tidligere ledererfaring:Kjøkkensjef ved Wadahl høgfjellshotell i Sør-Fron.
Utdanning:Mat og restaurantfag og videregående kokk ved Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule på Otta.