- Jeg tror det å samle folk til felles måltider blir løsningen når flere eldre skal bo hjemme, sier kjøkkensjef Espen Sætha. Foto: Sundheim bo- og treningssenter.
- Jeg tror det å samle folk til felles måltider blir løsningen når flere eldre skal bo hjemme, sier kjøkkensjef Espen Sætha. Foto: Sundheim bo- og treningssenter.
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

- Viktig å ha handlingsrom

- Å ha handlingsrom og muligheter for å utvikle seg, er en forutsetning for å vinne priser, mener vinneren av «Gylne måltidsøyeblikk 2016».

Sundheim bo- og treningssenter på Vinstra i Nord-Fron har landets beste sykehjemsmat, ifølge en kåring foretatt av Landbruks- og matdepartementet og Forbrukerrådet.

Ukas leder

I spalten «Ukas leder» stiller vi kommunale ledere spørsmål om en aktuell situasjon de er oppe i og om ledelse generelt.

Navn: Espen Sætha
Stilling: Kjøkkensjef ved Sundheim bo- og treningssenter i Nord-Fron

Alder: 29 år
Tidligere ledererfaring:Kjøkkensjef ved Wadahl høgfjellshotell i Sør-Fron.

Utdanning:Mat og restaurantfag og videregående kokk ved Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule på Otta.