KrF fortsatt med i reformsamtaler

Kommunestruktur. KrF er fortsatt med i samtalene om kommunereformen på Stortinget. En avklaring er ventet om kort tid. Sjekk her hvem som kan havne på "tvangslista".
KrF-leder Knut Arild Hareide skal sist uke ha avvist å være med på tvang i kommunereformen, men partiet er ennå med i samtalene på Stortinget. Arkivfoto: Magnus Knutsen Bjørke

KrF-leder Knut Arild Hareide skal etter et toppmøte om kommunereformen i Stortinget for en uke siden ha sagt at partiet ikke kan være med på tvangssammenslåing av kommuner. Det var Aftenposten som erfarte dette mandag. 

Kommunalminister Jan Tore Sanner (H), Venstre-leder Trine Skei Grande og kommunalkomiteens leder Helge André Njåstad (Frp) deltok også på møtet.

  • Nederst i artikkelen finner du også et klikkbart kart over kommunene som kan bli omfattet av tvangsvedtak i Stortinget.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.