Tror alle har hemmelige møter

Jus. Ordfører Kåre Helland (Sp) i Sør-Aurdal får korreks fra kontrollutvalget for å ha avholdt hemmelige møter i rådmannssaken. – Jeg tror de gjør det samme i alle kommuner, sier han. 

Fram til i går, torsdag, hadde ordføreren i Sør-Aurdal nektet å kommentere oppsigelsen av rådmann Håkon Rydland, med henvisning til at dette er en personalsak. Dette til tross for at Rydland offentlig har imøtegått ordførerens saksframlegg i oppsigelsessaken punkt for punkt, og tatt ut søksmål mot kommunen. 

I går snakket ordføreren villig om personalsaken, både i et åpent kontrollutvalgsmøte og i intervjuer med lokale medier og Kommunal Rapport.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.