Krever redegjørelse fra revisjonssjef

Ledelse. – Det er grunnleggende viktig at vi har tillit til revisjonen, sier ordfører Eivind Brenna (V) i Vestre Slidre, som vil be om en redegjørelse for representantskapet i Kommunerevisjon IKS.
- Om konfidensiell informasjon har kommet ut, er det en veldig uheldig situasjon som har oppstått. Det sier ordfører Eivind Brenna (V) i Vestre Slidre, som er medlem av representantskapet i Kommunerevisjon IKS.  Arkivbilde: Tone Holmquist

Han reagerer på opplysningene i Kommunal Rapport om at revisjonssjef Åge Sandsengen i Kommunerevisjon IKS har spredt sensitive opplysninger om to tidligere ledere i Sør-Aurdal, uten deres godkjenning.

– Om konfidensiell informasjon har kommet ut, er det en veldig uheldig situasjon som har oppstått. Det er så veldig viktig for kommunene å ha en revisjon med tillit. Så grunnleggende viktig. De er lovens fortolkere overfor kommunene, sier Brenna, som er medlem av representantskapet i Kommunerevisjon IKS.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!