Også forrige rådmann ble presset ut

Ledelse. Både daværende rådmann og teknisk leder i Sør-Aurdal sa opp i 2015 etter å ha vært gjenstand for rykteflom og revisjonsrapport, bestilt av ordføreren.
- Det var helt spesielt å bli gransket etter en bestilling fra ordføreren basert på rykter, sier Erland Odden, som var rådmann i Sør-Aurdal i elleve år før han sa opp i 2015. Arkivfoto: Ivan Tostrup

I kjølvannet av oppsigelsen av rådmann Håkon Rydland, har avisa Valdres gravd opp historien bak forrige rådmannsavgang i Sør-Aurdal. For første gang forteller tidligere rådmann Erland Odden og tidligere tjenesteleder for teknisk drift Lene Grimsrud hvorfor de i 2015 sa opp sine stillinger i kommunen.

– Ordfører Helland har aldri bedt meg om å slutte. Men det var helt spesielt å bli gransket etter en bestilling fra ordføreren basert på rykter, sier Odden, som i dag er prosjektansvarlig i IKT Valdres IKS. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!