Vitnet til fordel for sin eksrådmann

Ledelse. Ordfører Eivind Brenna (V) i Vestre Slidre ga sin tidligere rådmann svært gode skussmål, da han onsdag vitnet i rettssaken mellom Håkon Rydland og Sør-Aurdal kommune. 
Håkon Rydland (t.v.) hadde innkalt ordfører Eivind Brenna i Vestre Slidre (t.h.) og skogbrukssjef Arild Haglund i Sør-Aurdal som vitner i saken mot Sør-Aurdal kommune. Her møtes de i gangen før rettsmøtet startet i Valdres tingrett onsdag. Foto: Geir Helge Skattebo, avisa Valdres

– Jeg fortalte retten hvilken jobb Håkon har gjort i Vestre Slidre og den tilliten han oppnådde hos oss for sin faglige kompetanse. Han var god til å opparbeide seg tillit og få kontakt med politikerne, flink til å lytte og til å ta hensyn. Han var også veldig god til å rette seg etter politiske føringer, sier Brenna til Kommunal Rapport etterpå.

Brenna ble ført som vitne for Rydland i gårsdagens muntlige rettsforhandlinger, som varte fra ni om morgenen til halv sju om kvelden.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.