Ble varslet om mulig korrupsjon alt i 2015

Styring. Rådmannen i Tjøme har beordret full gransking av byggesaksavdelingen, etter påstander om tette bånd mellom et arkitektfirma og byggesakslederen, samt at han har hatt eget rådgivningsfirma.
Pål Syse, leder i hovedutvalget for miljø og teknikk, sier han ikke har mistenkt at utbyggere har fått fordeler i Tjøme, men at granskingen nå vil gi svar på dette. Foto: Terje Wilhelmsen, Tønsbergs Blad

Granskingen er i gang, etter at kommunen i sommer mottok to henvendelser fra hytteeiere i Tjøme. Av brevene framkommer det blant annet at saksbehandlere i byggesaksavdelingen skal ha operert på begge sider av bordet i én og samme byggesak.

Brevene beskriver to personer med svært nær kollegial relasjon i sine arbeidsforhold i et privat arkitektfirma og kommunens beslutningsprosess i byggesaker.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.