Har vokst på kommunens direktekjøp

Leverandørdatabasen. Farm in Action har vokst på Grimstads årelange praksis med ulovlige inngåtte avtaler med private helseaktører. Firmaet var i fjor den største private leverandøren av helsetjenester til kommunen. 
Grimstad-ordfører Kjetil Glimsdal (KrF). Foto: Lisa Rypeng

Farm in Action (FIA) har blitt mye omtalt i mediene det siste året, i forbindelse med den såkalte helsekjøpskandalen.

I desember i fjor la rådgivnings- og revisjonsfirmaet BDO fram sin granskingsrapport om helsekjøp i Agder-kommunen. Den viste blant annet at kommunen hadde gjort ulovlige direktekjøp fra FIA for nærmere 20 millioner kroner i perioden 2013–2015.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.