Svein Olaussen i Ap vil kaste rådmann Gudrun H. Grindaker etter et halvt år, og mener han har trylleformelen som kan få bort 90 millioner av Haldens underskudd. Arkivfoto: Joakim S. Enger

Vil kaste Grindaker etter et halvt år

Etter et halvt år som rådmann i Halden, får Gudrun H. Grindaker passet sitt påskrevet av Haldens fremste opposisjonspolitiker.
23.9 2013 16:00

– Jeg opplever at rådmannen ikke klarer å løse de oppgavene kommunestyret har pålagt henne, sier Svein Olaussen til Halden Arbeiderblad.

– Forblir budsjettet uendret, er det bare én konklusjon: Rådmannen må gå.

Olaussen er medlem av formannskapet, og har tidligere vært varaordfører, gruppeleder og leder for flere utvalg. Etter mer enn 30 år i politikken, regnes han fortsatt som Halden Aps ubestridte lederskikkelse.

– Upassende

Hans uttalelser om rådmannen er “upassende”, mener ordfører Thor Edquist (H). Han har full tillit til Grindaker, som tiltrådte som rådmann i Halden i februar.

Nytt underskudd

– Kan spare 90 millioner

– Ikke tema

Høyere inntekter

For å lese hele artikkelen må du være abonnent på Kommunal-Rapport.no. Klikk her for å kjøpe abonnement eller få en gratis prøveperiode.

Få tilgang
Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!