Klarer Mette Gundersen å vinne ledervervet fra Gunn Marit Helgesen? Det får du vite ved å følge med på Kommunal Rapports løpende dekning fra landstinget i KS 15.-17. februar. Foto: Lisa Rypeng
Klarer Mette Gundersen å vinne ledervervet fra Gunn Marit Helgesen? Det får du vite ved å følge med på Kommunal Rapports løpende dekning fra landstinget i KS 15.-17. februar. Foto: Lisa RypengLisa Rypeng
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Følg landstinget til KS her

Mandag til onsdag møtes toppene i både Kommune-Norge og rikspolitikken til landsting, kommunalpolitisk toppmøte og rådmannssamling. Kommunal Rapport har tv-sending hver dag på nett og følger alt som skjer.

Hvert fjerde år, i kjølvannet av lokalvalget, er det landsting i KS. Her skal blant annet velges leder, og i år står kampen mellom sittende KS-leder Gunn Marit Helgesen (H) og nestleder Mette Gundersen (Ap). Det er den samme duellen som for fire år siden.

Før landstinget starter tirsdag etter lunsj i Kristiansand, har det på samme sted vært både rådmanssamling og kommunalpolitisk toppmøte. Den konferansen har såkalt utenforskap som tema, og en rekke rikspolitikere stiller til debatt - inkludert statsminister Erna Solberg og Ap-leder Jonas Gahr Støre. Kommunalminister Jan Tore Sanner gjester landstinget tirsdag.

Kommunal Rapport vil være på plass i Kristiansand og dekke alt som skjer. I tillegg til vanlige nettsaker og videointervjuer som vi publiserer løpende, vil vi også ha tv-sending fra Kristiansand. Du kan både følge det som skjer på scenen live på våre nettsider - og vi har en tv-sending hver ettermiddag som oppsummerer det som har skjedd og peker framover.

Vi kjører tv-sending når det er pause i programmet, derfor varierer starttidspunktene. Tv-sendingene våre blir slik:

Mandag 15.30-15.45

Tirsdag 16.00-16.15

Onsdag 14.00-14.15 - med intervju med den nyvalgte KS-lederen for perioden 2016-2020.

Følg oss hver dag fra Kristiansand!