Denne uken fikk partiet Rødt med Halvor Fjermeros i spissen, ESAs støtte i at kommunen kan ha brutt anbudsreglene da kommunen tildelte en kontrakt for bygging og drift av et underjordisk parkeringshus med 600 p-plasser i kvadraturen. Foto: Rødt / Jørgen Nordby
Denne uken fikk partiet Rødt med Halvor Fjermeros i spissen, ESAs støtte i at kommunen kan ha brutt anbudsreglene da kommunen tildelte en kontrakt for bygging og drift av et underjordisk parkeringshus med 600 p-plasser i kvadraturen. Foto: Rødt / Jørgen NordbyRødt/Jørgen Nordby
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Utelukker ikke gransking

Partiet Rødt trapper opp kampen mot et parkeringshus i Kristiansand etter ESA-uttalelse. Kontrollutvalgets leder, Makvan Kasheikal, utelukker ikke gransking av den betente saken.

– Dette handler om et politisk flertall som ønsker å legge til rette for de sterke kapitalinteressene i byen, sier bystyrerepresentant for Kristiansand Rødt, Halvor Fjermeros.

Denne uken fikk partiet ESAs støtte i at kommunen kan ha brutt anbudsreglene da kommunen tildelte en kontrakt for bygging og drift av et underjordisk parkeringshus med 600 p-plasser i kvadraturen. Eierne av selskapet er næringsdrivende i kvadraturen.