– Årsakene er nok sammensatte. Vi er en ganske tett skole og lærerne er tett på elevene. De jobber godt med å finne utviklingspotensialet hos elevene, sier rektor Øystein Knudsen ved Lindebøskauen skole. Foto: Amtedal & Hansen Arkitektkontor AS
– Årsakene er nok sammensatte. Vi er en ganske tett skole og lærerne er tett på elevene. De jobber godt med å finne utviklingspotensialet hos elevene, sier rektor Øystein Knudsen ved Lindebøskauen skole. Foto: Amtedal & Hansen Arkitektkontor ASAmtedal & Hansen Arkitektkontor AS
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Lindebøskauen skole er best i landet

Lindebøskauen skole er best blant ungdomsskolene i landet til å gi elevene læring, ifølge tall fra Statistisk sentralbyrå. Her kan du sjekke din ungdomsskole.

For første gang er det laget en oversikt som viser hvilke skoler og kommuner som bidrar mest og minst til elevenes læring. Det er Statistisk sentralbyrå som har utført målingen på oppdrag fra kunnskapsministeren.

Skolebidragsindikatoren

Det er store forskjeller på hvor mye skolene bidrar til elevenes resultater.

På det meste utgjør forskjellene over ett skoleår med læring.

Forskjellen mellom de beste og svakeste skolene har økt noe fra 2010 til 2015, når det gjelder hvor mye de bidrar til læring for de yngste elevene.

Kilde: SSB