Norske nettsteder for dårlige

Difi har sjekket hvor gode norske nettsteder er på universell utforming. Konklusjonen er tydelig.
Tilsynsleder Malin Rygg i Difi er ikke imponert over den universelle utformingen av kommunenes nettsider. Til venstre Alf Tore Meling, som skal gi kommunene råd om universell utforming på nett. Foto: Henning Aarset

For første gang har Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) undersøkt statusen for universell utforming på norske nettsider. Resultatene viser at både offentlige og private virksomheter er for dårlige på dette.

Privat sektor skårer lavere enn offentlig instanser, og det er spesielt bransjene bank, medier og reise og transport som er lite tilgjengelige for befolkningen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.