Pris til Stormen

Kulturhuset Stormen i Bodø får statens byggeskikkpris. Bygget er enestående vakkert, sier juryen.
Bodøs nye kulturkvartal, Stormen, skapte mye storm og debatt før og under bygging. Særlig prislappen på 1,2 milliarder mente mange var vel drøy. Men resultatet holdt til pris. Foto: Dagfinn Nilsen, Bodø kommune

Bodø-ordfører Ole Henrik Hjartøy (H) er glad for prisen.

– Dette er utrolig god reklame for byen. Stormen betyr mye for oss, og man kan nesten snakke om en tidsregning før og etter Stormen. Vi er alle sammen stolte av byen vår, og da vi fikk denne prisen i tillegg, ble det bare krona på verket, sier Hjartøy til NRK Nordland.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.