– Ordføreren går langt over streken

Naustdal-ordføreren tråkket langt over streken da han selv skrev om kontroversielle saker i kommunens informasjonsavis, mener SV-representant.
Ole Erik Thingnes (t.h.) kritiserer ordfører Håkon Myrvang (Ap) for å bedrive propaganda for gruvedrift og sjødeponi i kommunens informasjonsavis. Foto: Monica Strømdahl, NTB scanpix

Alt innhold i siste utgave av K-posten, som Naustdal kommune distribuerer til alle husstander, er skrevet av ordfører Håkon Myrvang (Ap) selv og omhandler to saker: Kommunereformen og Engebøprosjektet, som innebærer gruvedrift i Naustdal og det omstridte sjødeponiet i Førdefjorden.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.