Moss og Rygge forhandler om sammenslåing

Torsdag startet forhandlingene om sammenslåing mellom Østfold-kommunene Moss og Rygge. Arbeidet skal avsluttes 20. april.
Ordfører Tage Pettersen (H) i Moss. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Navn på den nye kommunen, hvor rådhuset skal ligge, økonomiske forutsetninger og overordnete mål. Dette skal et politisk forhandlingsutvalg jobbe med de neste månedene. Alle sju møtene skal være åpne for presse og publikum, og de holdes i Rygge rådhus.

Den 20. april skal utvalget være ferdige med en anbefaling som skal ut på høring. Vedtak skal fattes i de to kommunestyrene før sommeren.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.