Inviterer til full debatt om offentlighetsloven

Den nye offentlighetsloven har gitt mer innsyn, konkluderer evaluering. Samtidig som rapporten sendes på høring, oppfordrer Justisdepartementet nærmere 200 høringsinstanser til å komme med synspunkter.

Det er en lang liste over høringsinstanser som Justisdepartementet ønsker å høre fra når evalueringen av offentlighetsloven sendes på høring.

Departementet understreker at alle kan spille inn behov for lovendringer uavhengig av om området er omtalt i evalueringen eller ikke.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.