Bok mot kommunereformen

Kommunestruktur. Samlet krutt mot sammenslåinger mellom to permer.

«Folkestyre eller elitestyre? Kommunereform i perspektiv», heter en bok som ble presentert og diskutert på Litteraturhuset i Oslo i går. Det er Lokalsamfunnsforeningen og Fagforbundet som har støttet og oppmunteret utgivelsen. Den er redigert og tildels skrevet av Bjarne Jensen og Alf-Inge Jansen. Alle forfatterne og bidragsyterne er motstandere  eller sterkt skeptiske til det kommunereformarbeidet som pågår nå.

Alf-Inge Jansen er professor emeritus fra Universitetet i Bergen. Han er opptatt av at de små kommunene i distriktene er motmaktbærere. Og med større og færre kommuner mister distriktene viktige stemmer.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!