Travelt fram til nykommunen er klar

Kommunestruktur. Nye Sandefjord kommune delte tips til hvordan man best mulig gjennomfører kommunesammenslåing på Komøk-konferansen på Gardermoen.
Prosjektkoordinator Tina Skarheim og økonomisjef Thor Fjellanger i nye Sandefjord kommune holdt foredrag på Komøk 2016. Foto: Sivert Rossing

Nye Sandefjord kommune – som blir til av dagens Sandefjord, Andebu og Stokke – er blant de aller fremste i løypa i kommunereformen. Dermed kan alle andre kommuner som vurderer sammenslåing eller kommer til å slå seg sammen, hente lærdom fra Vestfold.

Tina Skarheim er prosjektkoordinator for nye Sandefjord, og per i dag en av to heltidsansatte i nykommunen. Den andre er prosjektleder og påtroppende rådmann Gudrun Grindaker. Alle andre har andre jobber i de tre organisasjonene.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.