Barometervinner: – Rektorsamtaler gir resultater

Kommunebarometeret. Systematisk jobbing med blant annet rektorsamtaler er årsaken til at Bærum ligger på topp innen kategorien «grunnskole» i Kommunebarometeret, mener rådmannen. 
8. klasse på Gjettum skole i Bærum hadde nasjonale prøver i matematikk i fjor. I likhet med andre 8. klasser i Bærum hevdet de seg godt på prøvene. Foto Magnus Knutsen Bjørke

– Vi har et godt utgangspunkt med mange ressurssterke foreldre og elever som er motiverte for læring. Men vi ser at det ikke er nok i seg selv. Skolenes bidrag er avgjørende, sier rådmann Erik Kjeldstadli i Bærum kommune.

Bærum ligger i toppsjiktet for hele Kommunebarometeret samlet. Én veldig viktig grunn til det er at kommunen hvert år er blant de tre beste innen grunnskole. I år gikk kommunen helt til topps på den tabellen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.