Brukte 900 dager på å journalføre dokumenter

Åpenhet. Dokumenter om salg av Oslo kino til 600 millioner kroner ble ikke journalført før etter over 900 dager, viser en nylig frigitt rapport om Oslo kommunes etterlevelse av offentlighetsloven.
I den foreløpige rapporten skriver kommunerevisjonen at det er funnet mangler ved både journalføring, forhåndsklassifisering og behandling av innsynsbegjæringer i alle de fire virksomhetene som er undersøkt. Foto: Colourbox.com

Kommunal Rapport ba i forrige uke om innsyn i en foreløpig revisjonsrapport om Oslo kommunes etterlevelse av offentlighetsloven. Innsynskravet ble først avslått av kommunen, og byrådsleder Raymond Johansen (Ap) kunne ikke svare for hemmeligholdet.

– Må ta dette med administrasjonen i morgen tidlig - du vet det er ikke vi politikere som saksbehandler innsynssaker, skrev Johansens sekretær for kommunikasjon Marte Ingul i en tekstmelding tirsdag kveld.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.