Sjekk folketallet i din kommune – og hva det betyr

Økonomi. Statistisk sentralbyrå (SSB) la mandag 21. august fram befolkningstall for 1. halvår 2017. Kommunal Rapport har samlet tallene fra SSB og laget en oversikt over utviklingen og hva dette betyr for kommuneøkonomien. Sjekk her!
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Under finner du en toppliste og en bunnliste som viser hvilke kommuner som har høyest og lavest inntekter – basert på innbyggertallene.

Artikkelen fremstiller også en del spesifikke tall knyttet til endringer i folkemengde for hver enkelt kommune. Vi har valgt ut en tilfeldig kommune i detaljvisningen nedenfor, men søk gjerne opp din egen kommune ved hjelp av søkefeltet! Artikkelen vil bli oppdatert i takt med SSB sine nyeste publiseringer.


Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.