Sjekk nye skattetall for din kommune

Økonomi. Statistisk sentralbyrå slapp nye skattetall for kommunene torsdag 16.februar, 2017. Med Kommunal Rapports verktøy kan du søke etter skatteinntektene til hver enkelt kommune, samt inntektsutjevningen. Dataene oppdateres månedlig.

 
 
 

 
 

 

 
 
 

 

Tallene kan ha i noen tilfeller avvike minimalt fra tallene publisert på regjeringens nettsider. Dette skyldes avrundinger av desimaltall under utregning. Tallene fra kommune 2312 sokkel/utland er utelatt. Kilder: Statistisk sentralbyrå (SSB)
Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.