– Jeg er opptatt av at ingen enkeltperson er overordnet organisasjonens behov, sier påtroppende direktør i Husbanken, Osmund Kaldheim. Her står han sammen med kommunalminister Jan Tore Sanner (t.v.) og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. Foto: Magnus Knutsen Bjørke
– Jeg er opptatt av at ingen enkeltperson er overordnet organisasjonens behov, sier påtroppende direktør i Husbanken, Osmund Kaldheim. Her står han sammen med kommunalminister Jan Tore Sanner (t.v.) og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. Foto: Magnus Knutsen BjørkeMagnus Knutsen Bjørke
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Selvlært leder til ny toppjobb

Uten høyere utdanning går Osmund Kaldheim fra den ene toppjobben til den andre i det offentlige. Nå går han fra rådmannsjobb i Drammen til direktørstilling i Husbanken.

Ukas lederintervju

I spalten «Ukas lederintervju» stiller vi kommunale ledere spørsmål om en aktuell situasjon de er oppe i og om ledelse generelt.

Åsmund Kaldheim

Alder: 52

Stilling: Rådmann i Drammen, påtroppende direktør i Husbanken.

Tidligere erfaringer: Rådmann i Drammen i seks år. Fra 2005 til 2010 var han direktør i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDI). Statssekretær i Sosialdepartementet fra 2001 – 2003, og i Arbeids- og administrasjonsdepartementet fra 2003–2004. Ordfører for Høyre i Fet fra 1995–1999. Styreleder i Nedre Romeriket vannverk, partner i Geelmuyden. Kiese og direktør i to ulike telenorselskaper.

 

– Hvorfor har du ikke høyre utdanning?