Kommunene blir stadig bedre

Podkast. Kommunal Rapports første podkast er klar. Den handler om det ferske Kommunebarometeret som er ute i dag. Barometerets far, nyhetsredaktør Ole Petter Pedersen, sier at kommunene blir stadig bedre, og at mange bruker barometeret til å måle fremgang.

Det åttende Kommunebarometeret er klart. Vinneren kåres først i juni når alle Kostra-tallene er klare, men allerede nå er det klart hvilke 20 kommuner som ligger best an.

Ole Petter Pedersen forklarer om Kommunebarometeret, hva det inneholder og hva som kjennetegner kommunene på toppen og bunnen.

Viser Kommunebarometeret at små kommuner har de beste tjenestene, og at store har de beste fagmiljøene? Følg med og spill av podkasten!

 

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.