Ga millionoppdrag til firma der rådmannens sønn var involvert

Innkjøp. Hvordan kunne et selskap som driver innenfor fotografibransjen, levere et heldøgns rusomsorgstilbud til kommunen for millioner? Kommunerevisjonen og kontrollutvalget gransker nå forholdet mellom selskapet Visit Senja AS og Lenvik kommune.
Kontrollutvalget i Lenvik vedtok rett før påske å granske forholdene Kommunal Rapport nå skriver om. Saken er satt opp på et ekstraordinært møte 5. mai. Foto: Lisa Rypeng

HAR DU TIPS I SAKEN? Kontakt lisa.rypeng@kommunal-rapport.no/95894574 eller hanne.wien@kommunal-rapport.no/99515493

Den 15. februar vedtar helse- og omsorgsutvalget i Lenvik med umiddelbar virkning å si opp kontrakten med selskapet Visit Senja. Det skjer nesten fire uker etter at kommunerevisjonen Komrev Nord stilte kommunen kritiske spørsmål rundt kontrakten, som har gitt selskapet om lag 15 millioner kroner i inntekt fra kommunen på tre og et halvt år.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.