Enige om færre, men større Nav-kontorer

Styring. Arbeids- og velferdsetaten og KS er enige om behovet for færre, men større Nav-kontorer. Sammen oppfordrer de kommunene til å etablere interkommunale ordninger.    
Arbeids- og tjenestedirektør Kjell Hugvik i Arbeids- og velferdsdirektoratet har ledet arbeidsgruppen, som har lagt fram 60 forslag til utvikling av Nav-kontorene. Også KS står bak rapporten, som anbefaler færre, større Nav-kontorer. Foto: Terje Lien

– Skal vi utvikle Nav videre, må vi skape større Nav-kontorer med større kompentanse og mer handlingsrom. Der kommunereformen ikke strekker til, er det viktig med interkommunale ordninger, basert på naturlige bo- og arbeidsmarkedsregioner.

Det sa arbeids- og tjenestedirektør Kjell Hugvik i Arbeids- og velferdsdirektoratet da han presenterte hovedpunktene i en rapport som også KS står bak.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.