Varsling mot rådmann kan ende i retten

Styring. Gransking og beklagelse setter ikke punktum for varslingssaken mot rådmann Kim Høyer Holum i Søgne. Nå har fagforeningen Parat sendt varsel om søksmål.
Rådmann Kim Høyer Holum har bedt advokat i KS Advokatene bistå ham i håndteringen av et varsel om søksmål fra fagforeningen Parat. Arkivfoto: Magnus K. Bjørke

– To ansatte har varslet om kritikkverdige forhold ved rådmannens måte å styre administrasjonen på. Det er måten disse varslene er behandlet på – eller mangelen på behandling – som er utgangspunktet for vårt varsel om søksmål. Vi ønsker å få ryddet opp i de forholdene det er varslet om, sier advokat Christen Horn Johannessen i Parat til Kommunal Rapport.

Varslet er fremmet på vegne av to ansatte. Gjengjeldelse etter varsling er ett av forholdene som tas opp, ifølge Parats advokat, som har gitt Søgne kommune frist til 28. april med å svare på varslet.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.