Krever redegjørelse fra revisjonssjef

Ledelse. – Det er grunnleggende viktig at vi har tillit til revisjonen, sier ordfører Eivind Brenna (V) i Vestre Slidre, som vil be om en redegjørelse for representantskapet i Kommunerevisjon IKS.
- Om konfidensiell informasjon har kommet ut, er det en veldig uheldig situasjon som har oppstått. Det sier ordfører Eivind Brenna (V) i Vestre Slidre, som er medlem av representantskapet i Kommunerevisjon IKS.  Arkivbilde: Tone Holmquist

Han reagerer på opplysningene i Kommunal Rapport om at revisjonssjef Åge Sandsengen i Kommunerevisjon IKS har spredt sensitive opplysninger om to tidligere ledere i Sør-Aurdal, uten deres godkjenning.

– Om konfidensiell informasjon har kommet ut, er det en veldig uheldig situasjon som har oppstått. Det er så veldig viktig for kommunene å ha en revisjon med tillit. Så grunnleggende viktig. De er lovens fortolkere overfor kommunene, sier Brenna, som er medlem av representantskapet i Kommunerevisjon IKS.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.