Mangler tidvis lærebøker

Ledelse. Å være rektor på Stokmarknes skole innebærer blant annet å finne løsninger i en stram økonomi. Line Jeanette Pedersen ser ikke mørkt på det.
Line Jeanette Pedersen leder 52 lærere og 15 assistenter på Stokmarknes skole. Foto: Renate Kvandahl

– Hva går jobben din ut på?

– Jeg er pedagogisk leder. Det jeg gjør, skal komme den enkelte elev til gode ute i klasserommet. Det er elevene først, så ansatte og så foreldre. Jeg er mest opptatt av pedagogisk ledelse og minst av økonomisk ledelse. Men det er klart at økonomi er viktig. Økonomien setter jo rammebetingelser for det vi holder på med.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.