Samler helsepersonell i ett bygg i kommunesenteret

Kommunebarometeret. Leger, helsestasjon og jordmødre er samlet i ett hus i kommunesenteret til Tokke. Det gir godt fagmiljø og gode resultater, tror helse- og omsorgssjef Ann Wraa.
Ann Wraa, helse- og omsorgssjef i Tokke kommune, tror at det å samle helsepersonell i ett bygg gir godt fagmiljø. Foto: Privat

Tokke kommune i Telemark har vært i toppsjiktet innen helse de siste årene. I Kommunebarometeret viser denne indikatoren i stor grad dekningen av viktig helsepersonell og i hvor stor utstrekning innbyggerne får eller benytter en del sentrale tjenester.

I Tokke er både leger, helsestasjon og jordmortjenesten lokalisert i samme bygg i kommunesenteret Dalen. Også kommunelegen, psykiatritjenesten og hjemmesykepleien har tilhold i helsehuset. Helse- og omsorgssjef i Tokke, Ann Wraa, trekker fram det tette samarbeidet mellom helsetjenestene som et mulig svar på hvorfor Tokke gjør det så godt innen forebyggende helse.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!