– Som i ein rask tørketrommel

Ledelse. Rektor Svein Carlos Gjil (32) likar å ha mange ballar i lufta på ein gong. Samstundes er han open for å ta imot nye. 
Rektor Svein Carlos Gjil i Suldal brenn for organisasjon og organisasjonskultur. Foto: Privat

– Kva går jobben din ut på?

– Det er mykje forskjellig. Eg er ansvarleg for den daglege drifta av skulen. Personalansvar, og ansvaret for kommunikasjon med PPT, Nav og barnevernet. Eg har også budsjettansvar og ansvar for handlingsprogrammet.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.