Tror datamaskiner tar over mye av rettejobben

Ledelse. Om 30 år tror avdelingsleder i grunnskolen, Kristoffer Larsen, at datamaskiner har tatt over mye av rettejobben. Han håper det vil gi lærerne mer tid til elevene.
Kristoffer Larsen er avdelingsleder for 5-7. trinn på Gjerdrum barneskole. Foto: Privat

– Hvordan ser norsk skole ut om 30 år?

– Jeg er jeg ganske overbevist om at det har skjedd mye på teknologifronten. Allerede i dag ser vi at vi har stor nytte av nettbrett og andre hjelpemidler i undervisninga. En del steder drives undervisning over skjerm. Datamaskinene kan ikke ta over alt. Men at datamaskinene har forenklet mye av jobben, slik som retting av oppgaver, det tror jeg nok.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.