Går i strupen på makteliten i Grimstad

Styring. Både helsekjøpsaken og varslersaken bør være en sak for politiet, mener BI-professor Petter Gottschalk. 
BI-professor Petter Gottschalk Foto: Magnus Knutsen Bjørke

«Makteliten i Grimstad kommune kan ha gjort seg skyldig i systematisk utstøting og gjengjeldelse, noe som er straffbart her i landet. Agderpolitiet eller Økokrim bør nok igangsette etterforsking i både helsekjøpsaken og varslersaken», skriver BI-professor Petter Gottschalk i et debattinnlegg i Kommunal Rapport og Agderposten.

I innlegger antyder han at rådmannen bør gå ut i permisjon til granskingen er avsluttet, og ordfører bør kanskje overlate roret til varaordfører.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.