Følte seg uthengt av rådmannen

Jus. Konstituert rådmann Karin Stegarud i Sør-Aurdal slår kraftig tilbake mot eksrådmann Håkon Rydland i Valdres tingrett. - Han snakket nedsettende om sine egne medarbeidere, sa hun.  
Karin Stegarud var assisterende rådmann da Håkon Rydland var rådmann, og er nå konstituert rådmann i Sør-Aurdal. I Valdres tingrett gir hun et lite flatterende bilde av sin tidligere sjef. Arkivfoto: Magnus Knutsen Bjørke

Det konfliktfylte forholdet mellom Håkon Rydland og assisterende rådmann Karin Stegarud var et sentralt tema i oppsigelsessaken mot Rydland. Det har også fått stor oppmerksomhet i rettssaken mellom den sparkede rådmannen og Sør-Aurdal kommune.

Torsdag formiddag tok Stegarud kraftig til motmæle mot Rydlands forklaring, da hun vitnet i Valdres tingrett.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.