Kommunens advokat: – Han fikk det ikke til

Jus. – Dette handler ikke om en dysfunksjonell kommune, men en rådmann som ikke får det til, sa advokat Øyvind Gjelstad og ba Valdres tingrett frifinne Sør-Aurdal kommune. 
- Håkon Rydland kunne fått tre måneders etterlønn om han selv hadde sagt opp, fortalte advokat Øyvind Gjelstad i sin prosedyre i Valdres tingrett i dag. Til høyre ordfører Kåre Helland (Sp). Nå er det opp til sorenskriver Pål Prestesæter og meddommerne Hege Moen Felberg og Marit Lium Dahlborg å konkludere i striden mellom Rydland og Sør-Aurdal kommune. Foto: Geir Helge Skattebo, avisa Valdres

Kommunens advokat Øyvind Gjelstad innledet sin prosedyre med å imøtegå det bildet den oppsagte rådmannen Håkon Rydland har gitt av Sør-Aurdal kommune og ordfører Kåre Helland (Sp). 

– Sør-Aurdal kommune er en svært velfungerende kommune med en svært god rolleforståelse mellom administrasjon og politikk. Det er unison enighet om at ordføren skikker rollen sin vel, framholdt Gjelstad.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.