– Riktig å si opp Rydland

Jus. – Det var riktig å si opp Håkon Rydland, framholdt både varaordfører Trine Hansebakken (Ap) og Høyres gruppeleder Olav Kristian Huseby (H) i Valdres tingrett onsdag.  
Varaordfører Trine Hansebakken (Ap) på vei ut av Valdres tingrett etter å ha vitnet i rettssaken mellom Sør-Aurdal kommune og tidligere rådmann Håkon Rydland. Bak ser vi ordfører Kåre Helland (Sp). Foto: Geir Helge Skattebo, avisa Valdres

Etter flere vitnemål til støtte for den sparkete rådmannen, entret varaordfører Trine Hansebakken vitneboksen onsdag ettermiddag. Hun var den første av i alt elleve vitner, som kommunen fører til sitt forsvar mot søksmålet fra Rydland.

Valdres tingrett behandler denne uken hans krav om å få kjent oppsigelsen ugyldig, samt erstatning og oppreisning. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.