– Blir vurdert i forhold til prestasjon

Økonomi. Alle blir vurdert i forhold til hva de leverer, men en norsk rådmann skal ikke bare levere god økonomi, men også gode tjenester, sier Tor Arne Gangsø, som er områdedirektør for Arbeidsliv i KS.
– Jeg kjenner meg ikke igjen i forhold til den forestillingen som er gjort knyttet til budsjettbalanse. Det handler litt om at man ofte bygger budsjettbalanse på noen inntektsforutsetninger som en rådmann ikke kan ha kontroll på, sier Tor Arne Gangsø i KS. Arkivfoto: Terje Lien

Gangsø mener vurderingen av om hvordan rådmannen presterer, ikke ene og alene handler om at man holder budsjettbalansen.

Les også: Forsker: Budsjettsprekk øker risikoen for at rådmannen går

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.