Veksten i skatteinngangen er positiv i alle fylkene utenom i Vest-Agder og Rogaland, ifølge ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå (SSB).
Veksten i skatteinngangen er positiv i alle fylkene utenom i Vest-Agder og Rogaland, ifølge ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå (SSB).Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Skattevekst for kommunene

Skatt til kommuneforvaltningen økte med 3,8 prosent fra september i fjor til i år. Sjekk hvilke kommuner hvor skatteinntektene har økt mest.

I september 2016 var det totalt sett en innbetalt skatt til kommuneforvaltningen på 144 milliarder kroner. I september 2017 var det totalt sett innbetalt skatt på 149 milliarder kroner. Det er en økning på 3,8 prosent. Det viser ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå (SSB).

Innbetalingene til stats- og kommuneforvaltningen har økt med til sammen 17 milliarder kroner sammenlignet med den samme perioden i fjor. Dette svarer til en prosentvis økning på rundt  5,8 prosent og 3,8 prosent. Veksten i skatteinngangen er positiv i alle fylkene utenom i Vest-Agder og Rogaland.