NKRF: – Burde vært holdt adskilt

Styring. Revisjonssjefens private enkeltmannsforetak burde vært holdt helt adskilt fra Kommunerevisjon IKS, mener Norges Kommunereviorforbund (NKRF).
– Selskapet som har revidert de kommunale aksjeselskapene burde vært holdt helt adskilt fra det interkommunale selskapet Kommunerevisjon IKS, både organisatorisk og økonomisk, sier han til Kommunal Rapport. Arkivfoto

Daglig leder Rune Tokle i NKRF understreker at privat revisorvirksomhet reguleres av revisorloven, og ikke kommuneloven eller revisjonsforskriften.

– Men når det gjelder realitetene i denne saken, så mener vi at selskapet som har revidert de kommunale aksjeselskapene burde vært holdt helt adskilt fra det interkommunale selskapet Kommunerevisjon IKS, både organisatorisk og økonomisk, sier han til Kommunal Rapport.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.