Revisorforeningen: - Klart ulovlig

Styring. - Virksomheten i Åge Sandsengens enkelpersonforetak har ikke vært i henhold til revisorloven. Det er det ingen tvil om, sier administrerende direktør Per Hanstad i Den norske Revisorforening.  
Foto: Den norske revisorforening

- Her har et interkommunalt revisjonsselskap som ikke har lov til å utføre revisjon av aksjeselskaper, likevel fakturert slike oppdrag, sier Hanstad.

Han stusser aller mest på uttalelsen fra styreleder Frantz Mietle i Kommunerevisjon IKS til Kommunal Rapport i forrige uke. Mietle framholdt da at Sandsengens revisjon av de to kommunalt eide aksjeselskapene gjennom sitt enkeltpersonforetak, har vært godkjent av Finanstilsynet.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.