Sender gransking til politiet

Administrasjon. Tjøme kommune har sendt BDOs gransking av kommunens byggesaksavdelingen til politiet, slik at de kan vurdere om det har skjedd korrupsjon.
Konstituert rådmann i Tjøme Johnny Steinsvåg sammen med ordfører Bente K. Bjerke (Ap). Arkivfoto

For drøyt to uker siden leverte konsulentselskapet BDO sin rapport om påstått korrupsjon og forskjellsbehandling ved byggesaksavdelingen i Tjøme kommune. Men DBO har ikke gjort en juridisk vurdering av om det har foregått korrupsjon eller ikke.

– Vi har de siste ukene arbeidet systematisk og grundig med funnene i rapporten og opplysninger som har fremkommet i etterkant. Vi har også løpende vurdert om saken har strafferettslige sider, sier konstituert rådmann Johnny Steinsvåg i en pressemelding.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.