Får 2,4 millioner for å slutte

Styring. Gudrun Grindaker forlater rådmannsstillingen i Sandefjord for en sluttavtale verdt 2,4 millioner kroner.  
Gudrun Grindaker førtidspensjonerer seg 1. april. Arkivfoto

Tirsdag formiddag sa et enstemmig formannskap ja til en sluttpakke verdt 2,4 millioner kroner, skriver Sandefjords Blad.

Ifølge avisa innebærer avtalen at Grindaker får ordinær lønn ut mars neste år. Deretter vil hun motta 15 måneders etterlønn. Den skal utbetales som et engangsbeløp, og vil utgjøre nærmere 1,9 millioner kroner, regnet ut fra en årsinntekt på 1,4 millioner kroner.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.