Forhandlinger om sluttavtale falt i fisk

Ledelse. – Uforståelig! Det sier Gudrun Grindakers advokat Sigurd Knudtzon etter at forhandlingene om en sluttpakke for Sandefjord-rådmannen falt i fisk.    
Gudrun Grindaker er fortsatt rådmann i Sandefjord. Dagens forhandlinger om en sluttpakke førte ikke fram. Arkivfoto: Terje Lien

– Vi trodde vi skulle forhandle om en sluttpakke. Men kommunen tilbød bare det Grindaker har i sin ansettelsesavtale. Det viste seg at tilbudet i realiteten var enda dårligere enn dette, sier Knudtzon til Kommunal Rapport.

Grindaker og ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H) møttes til forhandlinger i Oslo i dag morges sammen med sine advokater. På forhånd hadde ordføreren fått fullmakt fra formannskapet til å gå i forhandlinger for å avslutte Grindakers arbeidsforhold.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.