Forsøk på forsoning i Balsfjord

Styring. En langvarig konflikt ved Balsfjord bo- og servicesenter forsøkes løst med forsoningssamtaler. 
Balsfjord kommune har nå svart Arbeidstilsynet om hvordan de vil løse konflikten ved Balsfjord bo- og servicesenter. Foto: Lisa Rypeng

Med hjelp av ekstern bistand skal det i desember gjennomføres forsoningssamtaler mellom enkelte ansatte og ledelsen ved Balsfjord bo- og servicesenter. Det framgår av kommunens svar til Arbeidstilsynet, som har pålagt kommunen å løse en langvarig konflikt ved sykehjemmet. Fem ansatte har vært sykmeldt siden enhetsleder Jeanette Karlsen Skogeng i fjor vinter la om turnusen.

Skogeng er av Kommunal Rapports jury nominert til prisen Årets unge leder, fordi hun har lagt om turnusen av hensyn til pasientene. Om det er Skogeng eller kjøkkensjef Espen Sætha ved Sundheim bo- og treningssenter i Nord-Fron som vinner, avgjøres av Kommunal Rapports lesere. Avstemningen foregår på sms fram til mandag. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!