Må håndtere nok en varslingssak

Ledelse. To dager før dommen faller i en tidligere varslingssak, har formannskapet i Søgne bestemt hvordan de skal håndtere nok et varsel.
Ordfører Astrid Hilde (Ap) mottok rett over nyttår et nytt varsel mot Søgne kommune. Arkivfoto

Ordfører Astrid Hilde (Ap) mottok 2. januar et nytt varsel med kritikk av den administrative ledelsen i kommunen. Siden høsten 2015 skal kommunen ha mottatt over 20 varsler, ifølge Fædrelandsvennen.

Søgne kommunes håndtering av varslene er svært omstridt, og siste uke før jul måtte den forsvare seg i Kristiansand tingrett. To ansatte hadde saksøkt kommunen med krav om 150.000 kroner hver i erstatning for det de oppfatter som ulovlig gjengjeldelse etter varsling. Kommunen avviste påstandene som grunnløse og la ned påstand om full frifinnelse. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.