Ordfører må svare for lukkede møter

Åpenhet. Skien-ordfører Hedda Foss Five (Ap) må møte i kommunens kontrollutvalg, for å ha holdt møter uten offentlig innkalling og referat. – Av og til må vi kunne snakke om vanskelige saker som beslutningstakere er satt til, uten at det står en journalist der, mener ordføreren.
Hedda Foss Five. Arkivfoto: Joakim S. Enger

– Noen ganger har vi møter som jeg tenker er mer samtalepreget, med færre til stede. Da kan det være noen tautrekkinger om hva som oppleves som viktig for meg, men som ikke skal i avisa, sier Five til Kommunal Rapport.

Hun tar selvkritikk for at møtene i styringsgruppa ikke har vært offentlige, men etterlyser debatt om hvor grensa skal gå. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.