Inviterer flere til å prøve statlig omsorg

Pleie og omsorg. Den nye Solberg-regjeringen vil utvide forsøket med statlig finansiert omsorg. – Jeg tror flere kommuner vil være interessert i å delta nå, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie (H).
Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) vil invitere flere kommuner til å delta i forsøket med statlig finansierte omsorgstjenester. Arkivfoto: Berit Almendingen

Det treårige forsøket som ble iverksatt i seks kommuner i 2016, skal utvides både i tid og antall kommuner. Det går fram av den politiske plattformen for en trepartiregjering, som H, Frp og V har blitt enige om på Jeløya. 

– Dette har vært en viktig sak for Frp. Dessuten skal vi i gang med en stor reform, “Leve hele livet”. Det vil være interessant å se hvilken betydning finansieringsordningen har i denne, sier Høie til Kommunal Rapport.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.