Mann siktet for overgrep i bofellesskap i Hordaland

Jus. En mann i 20-årene er siktet for å begått seksuelt overgrep i et kommunalt bofellesskap i Hordaland. Den siktede nekter straffskyld.
Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix

Overgrepet mannen er siktet for, skal ha skjedd i en av Bergens nabokommuner i 2017. Mannen var ansatt ved bofellesskapet på daværende tidspunkt, ifølge Bergens Tidende.

– Han er siktet etter straffelovens paragraf 295, for å ha skaffet seg seksuell omgang ved å misbruke sin stilling eller å ha utnyttet noen med psykiske lidelser eller psykisk utviklingshemming, sier politiadvokat Kristine Knutsen-Berge ved Vest politidistrikt.

Siktelsen har en strafferamme på seks år.

Politiet ønsker på nåværende tidspunkt ikke å kommentere detaljer i forbindelse med siktelsen. De bekrefter imidlertid at mannen hadde en forbindelse til bofellesskapet.

(©NTB)

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.